Lange wachtrijen voorkomen in Parijs

Eline Door Eline

Parijs is een ontzettend mooie en leuke stad om te bezoeken. Maar sommige bezienswaardigheden en musea zijn ontzettend populair, met het vervelende gevolg dat er lange wachtrijen zijn.
Denk bijvoorbeeld aan de wachtrijen bij de Eiffeltoren, het Centre Pompidou of het Louvre. Zeker in de vakanties kan het enorm druk zijn. Dit is zo ontzettend zonde van de tijd. Daarom hier een paar tips:

Ga naar Parijs buiten de reguliere vakanties

Ik herken je gevoel, te weinig tijd en teveel te zien in deze wereldstad. Daarom zou ik ook aanraden om Parijs te bezoeken op rustige tijden in het jaar. Dus niet rond Kerst, Oud en Nieuw, 14 juli en tijdens de reguliere vakanties. Maarja, laat dat nou net de leukste dagen zijn om Parijs te bezoeken, of niet? En misschien kun je wel helemaal niet buiten de vakanties omdat je met de kids op stap gaat. Daarom puntje 2:

Bezoek drukke bezienswaardigheden ’s ochtends vroeg

Het massatoerisme is ’s middags rond een uur of 4 maximaal. Als je iets echt graag wilt zien en je wilt niet in de rij staan, ga daar dan zo vroeg mogelijk naar toe. De meeste bezienswaardigheden worden ’s ochtends vlak na openingstijd het minst druk bezocht. Dit geldt niet voor alle bezienswaardigheden natuurlijk. Als je actuele druktes wilt bekijken kun je op Google kijken. Als je de bezienswaardigheid in typt wordt er vaak aan de rechterkant van de zoekresultaten weergeven wat de piektijden zijn. Maar de beste optie die ik je kan geven is:

Boek speciale ‘priority entrance’ tickets waarmee je niet in de rij hoeft te staan voor een ticket

Er is een oplossing voor lange wachtrijen in Parijs!
Tiqets biedt speciale ‘priority entrance’ tickets voor alle Parijse must-sees! Door een leuke samenwerking met Tiquets kan ik op mijn website kaartjes aan jullie aanbieden waarbij je de lange wachtrijen kunt voorkomen. Bestel, betaal via onder andere iDeal en je ontvangt de tickets direct in je mailbox. De lange wachtrijen voor de kassa’s loop je voorbij en op vertoon van het ticket op je smartphone, loop je zo door! Ideaal! Ik raad het zeker aan om deze tickets te kopen voordat je naar Parijs gaat. Je kunt ze kopen via de gele ‘Bestel nu!’ button. 🙂

Je kunt dan bijvoorbeeld kaartjes kopen voor de volgende bezienswaardigheden en activiteiten. Je kunt op de link klikken voor meer informatie.

En nog veel meer 🙂 Klik daarvoor op de gele ‘Bestel nu’ button, dan zie je de overige bezienswaardigheden waarvoor je toegangskaartjes kunt krijgen.

Vragen??

Heb je nog vragen m.b.t. de tickets? Let me know! Je kunt altijd een berichtje achterlaten bij reacties. 🙂