Hotel met parkeerplaats in Parijs

Ga je met de auto naar Parijs? Dan is het fijn om een hotel met parkeerplaats te hebben 😊
Daarnaast is het prettig dat je hotel zich wat meer aan de buitenkant van de stad bevindt. Daardoor hoef je niet de hele stad door met de auto. Je kunt namelijk veel beter met de metro naar het centrum van Parijs reizen 😜
In dit artikel geven we een aantal tips voor een hotel met parkeerplaats in Parijs.

Hotel met parkeerplaats in Parijs

Hotels met gratis parkeerplaats

Een hotel in Parijs met gratis parkeerplaats is een illusie. Behalve als je een hotel boekt bij Disneyland Parijs in de buurt. Alle hotels bij Disneyland Parijs bieden een gratis parkeerplaats aan in Parijs.
Daarnaast zijn ze ook makkelijk aan te rijden vanaf Nederland en België. Met de metro/RER reis je vervolgens makkelijk naar de stad 😊

Voorbeelden van hotels bij Disneyland Parijs zijn:
Het Explorers hotel
Hotel Campanile Val de France
Dream Castle Hotel Marne La Vallee
Disney’s Newport Bay Club

Lees hier meer over de hotels bij Disneyland Parijs.

Hotels met parkeerplaats tegen een vergoeding

Zoals ik hierboven al schreef is het bijna een illusie om gratis te parkeren in Parijs. Er zijn wel hotels die een parkeerplaats tegen een kleine vergoeding aanbieden. Dat is een fijne optie omdat je dan wel zeker weet dat je auto veilig geparkeerd staat. Hier onder staan een paar hotels die een eigen parkeerplek aanbieden.

hotel met parkeergarage in parijs

Campanile Paris Est Bobigny

Dit hotel biedt een beveiligde parkeerplaats voor €5 per dag. Echt geen geld voor een parkeerplekje in Parijs. Daarnaast zijn de kamers ook erg goedkoop. Je kunt hier vanaf €65 per nacht overnachten. Verwacht geen luxe in dit hotel. Het is een simpel hotel. Maar prima als je op doorreis bent of niet teveel aan je hotelkamer wil besteden. Het metrostation is 5 minuten wandelen van het hotel.

–> Zie hier beschikbare kamers en prijzen

Motel one Paris – Porte dorée

Motel One Paris is mijn persoonlijke favoriet in dit lijstje 😊 Het is een mooi hotel met passend en stijlvol interieur. Het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk, ze hebben heerlijke bedden, iedere dag een frisse kamer en badkamer en meer dan prima ontbijt. Het ligt in een leuke levendige buurt met veel lekkere restaurants en een prachtig park aan de overkant van de straat. Een aanrader!
De parkeergarage onder het hotel kost 16 euro per dag en dat is voor Parijs niet duur.
Het ligt ten zuid-oosten van Parijs, net binnen de ring van Parijs. Het metrostation Porte Dorée ligt op 20 meter afstand en biedt directe verbinding met Bastille, Opera Garnier en de Eiffeltoren.

–> Zie hier beschikbare kamers en prijzen

Hotel Jardins d’Eiffel

Zoek je een hotel met wat meer luxe? Dan is Hotel Jardins d’Eiffel een goede keuze. Dit hotel bevindt zich bovendien meer in het centrum, vlakbij de Eiffeltoren. Sommige kamers hebben zelfs uitzicht op de Eiffeltoren ❤️ Parkeren kan hier voor 24 euro per dag.

–> Zie hier beschikbare kamers en prijzen

Ibis Styles Paris Porte d’Orleans

Dit hotel heeft ook een parkeerplaats onder het hotel. Hier betaal je al wel wat meer voor, namelijk €25 per dag. Maar alsnog is dit een hele goede optie. Het is een fijn hotel, netjes met heel vriendelijk personeel. De metro zit op 5 minuten afstand waardoor je binnen no time in het centrum van Parijs bent. Dit hotel ligt aan het zuiden van Parijs (misschien handig als je op doorreis bent).

–> Zie hier beschikbare kamers en prijzen