Contact

Wil je graag contact opnemen? Leuk! 🙂

Om contact op te nemen kun je dit contactformulier in vullen. Je kunt hier terecht:
– als je vragen hebt over Parijs of artikelen op de website
– als je tips of ideeën hebt
– als het je leuk lijkt om een gastblog te schrijven voor deze website

Samenwerken?

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Wegwijs naar Parijs? Hartstikke leuk!

Waarom is het interessant om samen te werken met Wegwijs naar Parijs?
Maandelijks wordt mijn blog (afhankelijk van het seizoen), door wel 15.000 tot 30.000 bezoekers gelezen
Het publiek is heel divers. Wegwijs naar Parijs wordt eigenlijk door alle leeftijdscategorieën evenveel bezocht (25 jaar tot 65 jaar). Wel is een duidelijk onderscheid te zien in geslacht. Tweederde van mijn bezoekers is vrouw. De manier van schrijven is ook meer gericht op vrouwen.
Verder hebben bezoekers vooral de Nederlandse- en Belgische nationaliteit en worden artikelen ook veel gelezen door bezoekers vanuit Frankrijk/Parijs. Waarschijnlijk toeristen die in Parijs zijn en snel nog even wat willen opzoeken.

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen?
Ik sta open voor verschillende vormen van samenwerking met zowel PR-bureaus als bedrijven. Schrijven is mijn passie en ik schrijf met veel liefde en enthousiasme een leuk review over jouw product, bedrijf of dienst. Om eerlijk te blijven naar mijn lezers schrijf mijn ervaringen wel altijd op een hele open manier en geef alleen een positieve review als ik hier ook echt achter sta. Op welke manier kunnen we samenwerken?

Persreizen
Mij op pad sturen naar Parijs (of omgeving) om een inspirerend artikel te schrijven.

Testen van accommodaties of activiteiten
Mij een accommodatie of activiteit laten testen in ruil voor een geschreven blog artikel met een review op Wegwijs naar Parijs.
Zie mijn geschreven reviews over Cariboo en Turbopass.

Winacties
Samen met mij een winactie organiseren ter promotie van jouw merk om een lezer van Wegwijs naar Parijs een product, dienst of tegoedbon cadeau te doen.

Advertorials
Voor het plaatsen van advertorials sta ik ook open. De content daarvan hoort wel bij de interesses van de bezoekers van Wegwijs naar Parijs aan te sluiten. Content wordt door mij beoordeeld en waar nodig aangepast om het zo persoonlijk mogelijk te maken.

Andere ideeën? 🙂
Ik sta altijd open voor leuke samenwerkingen en hoor ook graag jouw ideeën.
Stuur me daarom gerust een berichtje via dit contact formulier, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken en een mooie samenwerking snel in praktijk brengen 🙂

Wegwijs naar Parijs heeft de volgende samenwerkingen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goed om te weten
Sinds 2014 is het door de Reclamecode Social Media verplicht te vermelden dat een product of dienst door een adverteerder is gesponsord in welke vorm dan ook (dit kan zijn door middel van betaling of goederen). Ik zal dit daarom ook altijd vermelden bij de geplaatste artikelen.

    Naam

    Email

    Onderwerp

    Bericht