Eline

Toen ik op m’n 18e mijn rijbewijs haalde stelde Johan voor om naar Parijs te rijden. Zo kon ik meteen rij-ervaring opdoen én het was natuurlijk een goed excuus voor een weekend Parijs 😜

Tijdens dit weekend Parijs is onze liefde voor Parijs ontstaan. Bij terugkomst van ons tripje zette Johan een website voor mij op. Op deze website kon ik over onze ervaringen in Parijs schrijven. Mijn eigen Parijs-blog!

Vol enthousiasme begon ik te schrijven. Wat begon als een hobby groeide al heel snel uit tot iets groter dan dat. Ook Johan ging zich steeds intensiever met de website bezig houden. Op dit moment is de website echt ons ‘werk’ geworden. Ik ben minder gaan werken in loondienst om de rest van de tijd te kunnen besteden aan Wegwijs naar Parijs.

Natuurlijk moesten er nog vele tripjes naar Parijs geboekt worden om nieuwe content en ervaringen te verzamelen, waardoor we al tientallen keren in Parijs zijn geweest 😊

Bijna alle content die je op de website leest is door mij geschreven. Ook reageer ik op alle berichtjes die jullie onder artikelen sturen. Het contact met jou als lezer vind ik het aller leukste 🙂 Dus twijfel niet om een berichtje achter te laten.

over ons eline