Johan

Hoi ik ben Johan! Mij vind je vooral wat meer achter de schermen van de website. Ik ben namelijk vooral verantwoordelijk voor de technische aanpassingen. Ik heb de hele website gebouwd.

Het begon in 2014 met een hele simpele versie. Helaas hebben we daar geen screenshots meer van 😜 Toen het aantal bezoekers begon te groeien maakte ik versie 2.0. Die was al een stuk mooier. Hier zie je hoe de homepage in versie 2.0 eruit zag. De website zoals je die nu ziet is versie 3.0.

Ik streef er altijd naar om de website zo gebruiksvriendelijk te maken voor jou als bezoeker. Op die manier hoop ik dat je alle informatie kunt vinden die je zoekt 😊

Daarnaast denk ik met Eline mee over nieuwe onderwerpen waar we over kunnen schrijven en hoe we de website altijd beter kunnen maken.

Vragen voor Johan

Wat is je favoriete activiteit in Parijs?

Ik vind het leuk om lekker te borrelen in Parijs. Het liefst op een terrasje. Dan zie je ook vanalles gebeuren om je heen.

Wat is je favoriete seizoen om naar Parijs te gaan?

Ik ga rond eind november graag naar Parijs. Parijs is dan al helemaal in Kerstsfeer, maar het is nog niet zo druk. De Kerst drukte groeit vooral vanaf december. Toch is de stad in november al helemaal mooi verlicht. Ook schaatsbanen en kerstmarkten zijn al geopend. Zo pik je in een laagseizoen-maand dus wél veel gezelligheid mee 😊 Maar ook de lente vind ik fijn! Met geluk kun je dan al lekker een terrasje pakken en genieten van de Franse zon.