Tickets Parijs

Eline Door Eline

Parijs heeft heel veel leuke bezienswaardigheden, maar vaak moet je in een lange wachtrij staan om naar binnen te komen. Je kunt de wachtrij voorkomen door van tevoren je tickets te bestellen.
Daarmee mag je via een andere ingang naar binnen en loop je zo door. Hier delen we een aantal toptickets voor Parijs en een aantal voordeelkaarten die je wat geld kunnen besparen 😊

Voordeelkaarten

Dit zijn de voordeelkaarten van Parijs. Je boekt hiermee gelijk meerdere attracties waardoor je korting krijgt 🙂

De stadskaart van Parijs is bijvoorbeeld leuk voor een eerste keer Parijs. Het geeft je toegang tot de Eiffeltoren, het Louvre en je kunt een rondvaart over de Seine maken. Je kunt deze tickets ook los bestellen, maar dan ben je meer geld kwijt.

Met de Parijs Seine pas heb je toegang tot 2 bezienswaardigheden langs de Seine: het Musée d’Orsay en de prachtige Sainte Chapelle. Ook hier kun je een rondvaart over de Seine maken.

Met de gezinspas krijg je toegang tot activiteiten die leuk zijn voor kinderen. Denk aan de dierentuin van Parijs, het wassenbeelden museum Grévin en de Grande Galerie de l’Évolution. In de Grande Galerie de l’Évolution vind je veel opgezette dieren. Het lijkt qua museum een beetje op Naturalis in Nederland.

Tickets voor bezienswaardigheden in Parijs

Dit is een overzicht van alle tickets die we aanbieden in Parijs. Je bestelt online en krijgt de tickets dan via de mail toegestuurd. Je hoeft ze niet te printen. Je kunt ze op je telefoon laten zien 😊 Bijvoorbeeld tickets voor het Louvre of tickets voor de Catacomben.

Voorkom de wachtrij