Hotel Bienvenue

Eline Door Eline

Bienvenue, oftewel: welkom! 😊 Wat een goede naam voor een hotel in Parijs, want ik voel me hier meteen welkom. Het hotel bevindt zich op een toplocatie in Parijs: midden in het 9e arrondissement. Vanaf hier zijn veel leuke bezienswaardigheden en wijken op loopafstand vanaf je hotel. Ideaal dus als je lekker veel wilt zien in Parijs en niet te veel gebruik wilt maken van de metro. Oh, en het is ook nog eens om de hoek van Gare du Nord (het station waar je met de trein Parijs binnen komt). En dat voor een zeer redelijk prijsje! 🤗 Vergelijk de prijzen van dit hotel maar eens met vergelijkbare hotels in het 9e arrondissement 😏 Nog niet overtuigd? Oké, laten we verder gaan.

Hotel Bienvenue Parijs 9e arrondissement
Hotel Bienvenue

De kamers van Hotel Bienvenue zeer smaakvol ingericht. Het gebruik van rustige pastelkleuren en niet te veel ditjes en datjes zorgen er voor dat de kamer een kalme en tegelijkertijd moderne uitstraling heeft. Elke étage heeft een eigen kleur. De eerste etage is blauw, de tweede is geel (zoals op de foto’s hier onder), de derde etage wordt gekenmerkt door lichtroze, de vierde vind ik moeilijk te definiëren, maar het lijkt op groen of aqua en de vijfde verdieping heeft een wat diepere kleur blauw. Dus heb je voorkeur voor een bepaalde kleur? Geef dat dan even aan bij je boeking 😊

Hotel Bienvenue Parijs 9e arrondissement
Hotel Bienvenue

In het interieur wordt gebruik gemaakt van elementen die je doen denken aan de jaren ’50. Denk hierbij aan de ronde vormen die gebruikt worden in de nachtkastjes en gordijnen met een bloemetjespatroon. Ook hebben ze in sommige kamers echte retro meubels.

Tip: lees ook ons artikel met romantische hotels in Parijs ❤️

Hotel Bienvenue Parijs 9e arrondissement
Hotel Bienvenue

Ook in de badkamer is deze retro jaren ’50 stijl terug te zien in de kleine pastelkleurige tegeltjes op de muur, de draaiknoppen van de douche en de kraan en de het wandmotief met bloemen rondom de spiegel.

Hotel Bienvenue Parijs 9e arrondissement
Hotel Bienvenue

Én als kers op de taart: wist je dat Hotel Bienvenue een prachtige verborgen binnentuin heeft?! 😍

Hotel Bienvenue Parijs 9e arrondissement
Binnentuin Hotel Bienvenue

Overnachting boeken in Hotel Bienvenue

Lijkt het je ook leuk om in Hotel Bienvenue te verblijven? Controleer hier dan alle beschikbare kamers 👇😊

Controleer beschikbaarheid hotel in Parijs