Ondeugende bakkerij LeGay Choc – Marais

In de gezellige wijk le Marais, vlakbij het populaire Centre Pompidou vind je een bakkertje zoals je er nog nooit een hebt gezien. Deze bakkerij is namelijk lang niet zoals vele andere bakkerijen. Het maakt zichzelf namelijk erg origineel door penis-vormige broodjes, taarten en chocolaatjes. Het is de ondeugende bakkerij LeGay Choc.

‘Size does matter’
De bakkerij LeGay Choc
Impressie van LeGay Choc in de Marais – Filmpje
Bereikbaarheid met OV
Openingstijden
Meer informatie en vragen

‘Size does matter’

Baguette_Magique_parijs_marais_bakkerijDe bakkerij wordt gerund door 2 broers (eentje gay, eentje hetro) en hoe toevallig: hun achternaam is ook echt ‘Legay’.
De bakkerij valt niet te missen want ongetwijfeld tref je een lange rij aan met mensen die speciaal komen voor een “Baguette Magique” (het meest verkochte broodje in penis-vorm).
De bakkerij ligt in de wijk Le Marais en dat verklaart tegelijkertijd waarom de bakkerij het juist hier zo goed doet. Le Marais is een bruisende homo-wijk. De penis-vormige broodjes zijn daarom dus enorm in trek ^^ Uiteraard geldt de regel ‘size does matter’, daarom betaal je voor een “Baguette Magique” een hogere prijs naarmate hij groter is. (Een Baguette Magique is het meest verkochte penisvormige broodje).

De bakkerij LeGay Choc

Het is een gezellig bakkertje, het personeel is vriendelijk en de broodjes zijn serieus heel smaakvol! Een klein nadeel is dat de bakkerij geen zitplaatsen biedt. Daarom zul je je gekochte producten dus ergens anders moeten eten. Misschien in het Jardin Anne Frank wat om de hoek ligt?

Impressie van LeGay Choc in de Marais – Filmpje

Bereikbaarheid met OV

Adres
Bakkerij LeGay Choc
33 Rue Rambuteau
75004 Parijs

Met de metro: Lijn 11, uitstappen bij halte Rambuteau.
Met de metro: Lijn 1 en 11, uitstappen bij halte Hôtel de Ville.
Met de metro: Lijn 1, 4, 7, 11 of 14, uitstappenn bij halte Châtelet.
Met de RER: Lijn A, B of D, uitstappen bij halte Châtelet Les Halles.
Met de bus: Lijn 29, 38, 47 of 75.
Met de fiets, lekker gezond: Vélib’ station op 10 Rue Boucher is het meest dichtbij.

Met de auto kan ook, maar ik zou altijd adviseren om met het openbaar vervoer in Parijs te reizen.

Openingstijden

De bakkerij LeGay Choc is geopend van maandag tot zondag van 7:00 uur tot 20:00 uur.
Op dinsdagen zijn ze gesloten.
Telefoon: +33 01 48 87 56 88

Meer informatie en vragen

Voor meer informatie en actuele openingstijden kun je het beste even op de officiële website van de bakkerij LeGay Choc kijken. Je kunt deze hier vinden.
Als je nog vragen hebt kun je hier uiteraard een berichtje achterlaten. Heb jij al eens een penis-vormig broodje gegeten?