Ondeugende bakkerij LeGay Choc – Marais

Eline Door Eline

In de gezellige wijk le Marais, vlakbij het populaire Centre Pompidou vind je een bakkertje zoals je er nog nooit een hebt gezien. Deze bakkerij is namelijk lang niet zoals vele andere bakkerijen. Het maakt zichzelf namelijk erg origineel door penis-vormige broodjes, taarten en chocolaatjes. Het is de ondeugende bakkerij LeGay Choc.

‘Size does matter’

De bakkerij wordt gerund door 2 broers (eentje gay, eentje hetro) en hoe toevallig: hun achternaam is ook echt ‘Legay’.
De bakkerij valt niet te missen want ongetwijfeld tref je een lange rij aan met mensen die speciaal komen voor een “Baguette Magique” (het meest verkochte broodje in penis-vorm).
De bakkerij ligt in de wijk Le Marais en dat verklaart tegelijkertijd waarom de bakkerij het juist hier zo goed doet. Le Marais is een bruisende homo-wijk. De penis-vormige broodjes zijn daarom dus enorm in trek 😏 Uiteraard geldt de regel ‘size does matter’, daarom betaal je voor een “Baguette Magique” een hogere prijs naarmate hij groter is.

De bakkerij LeGay Choc

Het is een gezellig bakkertje, het personeel is vriendelijk en de broodjes zijn serieus heel smaakvol! Een klein nadeel is dat de bakkerij geen zitplaatsen biedt. Daarom zul je je gekochte producten dus ergens anders moeten eten. Misschien in het Jardin Anne Frank wat om de hoek ligt?

Impressie van LeGay Choc in de Marais – Filmpje

Bereikbaarheid met OV

📍Adres: 33, Rue Rambuteau, 75004 Parijs