Boetiekhotel Adèle & Jules

Eline Door Eline

Hôtel Adèle & Jules is een 4-sterren boetiekhotel in het 9e arrondissement van Parijs. Het hotel ligt in een gezellige wijk dichtbijt grote bezienswaardigheden als het wassenbeelden museum van Parijs: Musée Grevin, de indrukwekkende bioscooop Le Grand Rex én de geheime passages van Parijs! 😍 Daarnaast vind je in deze buurt allerlei leuke winkeltjes en bakkertjes en is het maar 20 minuutjes lopen naar de tuinen van het Palais Royal en het Louvre. Toch kun je hier ’s nachts heeeerlijk rustig slapen, want het hotel zelf ligt aan een soort privéstraat waar verder geen mensen lopen die daar niet horen te zijn. Toplocatie dus! 😊

Hotel in Parijs Tip Overnachting in Parijs

© Boetiekhotel Adèle & Jules

Niet alleen de locatie maakt dit hotel tot een verborgen pareltje in Parijs: de kamers zijn hartstikke schoon, met smaak gedecoreerd en het personeel is super behulpzaam en vriendelijk. Vanaf het eerste moment dat je hier binnen stapt voel je je alsof je thuis komt. Het is zeker weten een van mijn favoriete hotels in Parijs om te verblijven ❤

Hotel in Parijs Tip Overnachting in Parijs

© Boetiekhotel Adèle & Jules

Het voordeel van een klein boetiekhotel ten opzichte van een overnachting in een hotel wat is aangesloten bij een keten is dat je hier echt het Franse gevoel meekrijgt. Alles ademt Parijs: de Franse balkonnetjes, de mooie tegeltjes op de vloer en de muur in de badkamer, de ronde terrastafeltjes en de hartelijke ontvangst (of is dat niet overal in Parijs zo? haha😅). Hier heb je echt het gevoel alsof het personeel en de eigenaren om jou geven en jou écht een fijn verblijf willen geven. Dat vind ik persoonlijk heel belangrijk.

Tip: lees ook ons artikel over hotels met parkeerplaats in Parijs 😊

Hotel in Parijs Tip Overnachting in Parijs

© Boetiekhotel Adèle & Jules

En kijk eens naar het prachtige ontbijtje wat je in dit hotel ’s ochtends geserveerd krijgt! 😍 Je keuze is enorm en het hele ontbijtbuffet is samengesteld van verse producten. Er zijn zelfs verse dadels en perziken te krijgen en zie je die pancakes aan de rechterkant? Zoooo lekker!😋 Ook kun je een heerlijk ontbijtje op bed bestellen.

Hotel in Parijs Tip Overnachting in Parijs

© Boetiekhotel Adèle & Jules

Overnachting boeken

Meer overtuigend dan dit kan ik niet zijn. Dit hotel is een absolute aanrader. Ga je naar Parijs en zou je ook in Hôtel Adèle & Jules willen verblijven? Hier kun je beschikbare kamers bekijken:

Controleer beschikbaarheid hotel in Parijs