Ob-La-Di Café: koffie van kwaliteit en huisgemaakte lekkernijen

Eline Door Eline

We hebben weer een nieuwe koffie-hotspot ontdekt hoor! 🤗 Het Ob-La-Di Café in de Marais is een heel leuk schattig koffie tentje waar je zeker wel even langs móet gaan voor een goede kop koffie inclusief huisgemaakte lekkernij. Veel van de gebakken lekkernijen zijn glutenvrij en vegan en zijn heerlijk! Daarnaast is het personeel heel vriendelijk en open en ze spreken ook nog eens goed Engels! Best wel een uitzondering in Parijs 😅 (helaas), maar zeker een aanrader dus! 😊

Het Ob-La-Di Café wordt gekenmerkt door de blauw met witte tegeltjes op de grond en de bar. Het is niet groot, maar dat maakt het juist tot een knusse plek. Aan weerskanten van het café kun je plaats nemen voor een ontbijtje, een kopje koffie of een lunch. Let wel op, om 15 uur sluit de keuken. Vanaf dan kun je alleen nog gebakjes bestellen en geen lunch meer.

Het idee van de eigenaren is om een soort van Californische vibe te creëren: een plek waar het lijkt alsof de zon altijd schijnt. En hoewel ze fantastische hapjes hebben, staat de koffie centraal. De koffiebonen komen van de locale koffiebranderij Lomi. Je kunt hier kiezen voor een Aeropress koffie, een filter koffie of een ‘regular’ koffie.

Ik kan zo blij worden van een goede kop koffie. Jij ook? 😊