Hotel met uitzicht op de Eiffeltoren: le Parisis

Ik was super verbaasd toen ik voor het eerst de prijzen voor een kamer in dit hotel zag. Het verschilt enorm hoeveel je betaalt voor een kamer (afhankelijk van seizoen, aantal nachten, aantal personen, welke soort kamer etc.) Maar toen ik ging boeken vond ik de prijs voor een kamer in dit hotel echt meevallen We hebben het hier over kamers op een toplocatie, in een vier-sterrenhotel mét uitzicht op de Eiffeltoren! ❤ Hoe romantisch is het om samen naar de lichtgevende Eiffeltoren te kijken vanuit je eigen hotelkamer? 😍

Hotel in Parijs Uitzicht op de Eiffeltoren Hotel Parisis

Kamer met uitzicht op de Eiffeltoren. © Hotel Parisis

Tip: de kamers op de hogere verdiepingen zijn duurder, maar je krijgt er een veel mooier uitzicht voor terug. Als je een kamer op de 3e/4e verdieping boekt kijk je namelijk nog tegen de wat hoger liggende metrolijn aan. Dat is zonde. Bovendien heb je dan wel ‘uitzicht op de Eiffeltoren’, maar alleen op het topje van de Eiffeltoren 😅 Betaal dus een paar tientjes extra en zorg ervoor dat je uitzicht helemaal goed is (6e verdieping is het best). Dan zul je er sowieso veel meer van genieten.

Toplocatie

Dit hotel ligt, uiteraard, dichtbij de Eiffeltoren en bij Pont de Bir-Hakeim. Wist je dat Pont de Bir-Hakeim een van de mooiste plekken is om een foto met de Eiffeltoren op de achtergrond te maken? Zo zijn er nog meer plekjes in Parijs die voor een fantastische foto met de Eiffeltoren op de achtergrond zorgen. In dit artikeltje heb ik ze voor je uitgelicht. Voor de deur gaat een metrolijn naar grote bezienswaardigheden als de Tour Montparnasse en de Arc de Triomphe 😊 De wijk waarin het hotel ligt is bovendien erg mooi.

Moderne lounge

Op de begane grond van dit hotel vind je een gezellige en zeer moderne lounge waar je overdag of ’s avonds lekker kunt zitten en waar tevens het ontbijt geserveerd wordt.

Overnachting boeken

Ga je naar Parijs en zou je in het Hotel Splendid Étoile willen verblijven? Hier kun je beschikbare kamers bekijken.

Tickets Louvre