Hotel Splendid Étoile – uitzicht op de Arc de Triomphe

Eline Door Eline

Het Hotel Splendid Étoile maakt zichzelf uniek door het prachtige uitzicht op de Arc de Triomphe vanuit de hotelkamers 😍 Naast het mooie uitzicht heeft dit hotel ook nog eens een hele gunstige ligging: het ligt op een steenworp afstand van de beroemde Avenue des Champs-Élysées, op een halfuurtje wandelen vanaf de Eiffeltoren en met het metrostation Étoile vlak voor de deur reis je vanaf hier gemakkelijk naar andere bezienswaardigheden in de stad.

Brandschone, lichte kamer

Kijk dan hoe mooi licht de kamer is. Er wordt volgens mij in alle kamers gebruik gemaakt van lichte kleuren. Daar krijg je gelijk energie van. Vraag wel even specifiek om een kamer met uitzicht op de Arc de Triomphe, want ze hebben ook kamers met uitzicht op de binnenplaats bijvoorbeeld.

Tip: lees ook ons artikel over hotels met parkeerplaats in Parijs 🚗

Hotel in Parijs Uitzicht Arc de Triomphe Hotel Splendid Etoile
© Hotel Splendid Étoile

De kamer is verder heel schoon en het personeel is heel vriendelijk. Vooral dat laatste. De service-gerichtheid van het personeel in dit hotel is echt uitzonderlijk. Heel erg fijn aangezien je als toerist in Parijs vaak niet erg netjes wordt behandeld in restaurants en dergelijke (herkenbaar?).

Hotel in Parijs Uitzicht Arc de Triomphe Hotel Splendid Etoile
© Hotel Splendid Étoile

Geweldig ontbijt

Ook in dit hotel kun je kiezen voor roomservice of voor een ontbijtje in de gezamenlijke ontbijtruimte. Ik hecht persoonlijk altijd wel veel waarde aan een goed ontbijtje met verse producten. In dit hotel kom ik er goed vanaf want verser dan vers kan niet: er wordt hier veel gebruik gemaakt van vers fruit. Heerlijk!😊Daarnaast hebben ze heerlijke broodjes en quiches en zelfs appeltaart. Allemaal fantastisch lekker zoals we van Frankrijk gewend zijn 😍

Hotel in Parijs Uitzicht Arc de Triomphe Hotel Splendid Etoile
© Hotel Splendid Étoile

Overnachting boeken

Ga je naar Parijs en zou je in het Hotel Splendid Étoile willen verblijven? Hier kun je beschikbare kamers bekijken.

Tickets Louvre