Les Quatre Temps

Les Quatre Temps is een groot winkelcentrum wat zich bevindt in de wijk La Défense. Deze wijk ligt net buiten de stad en is een kantorenwijk waar ongeveer 200.000 mensen werken.

Winkels in Les Quatre Temps

In het winkelcentrum Les Quatre Temps bevinden zich meer dan 200 winkels waarvan er ook veel winkels grote ketens zijn die ook in Nederland populair zijn. Enkele voorbeelden hiervan zijn Zara, H&M, Le Coq Sportif, Mango, Pandora, Nike,  Séphora, C&A, Esprit, en GAP. Uiteraard zijn er ook een aantal echte Franse winkels te vinden, wat het shoppen toch iets specialer maakt dan thuis. Naast deze winkels zijn er ook woonwinkels, restaurants, café’s en supermarkten te vinden. Ook is er een bioscoop met 16 zalen. Les Quatre Temps is zeker de moeite waard om te bezoeken omdat het indrukwekkend is door de grootte van het winkelcentrum. Daarnaast is het natuurlijk ideaal om hier te shoppen als het regent in Parijs.

Les Quatre Temps is dagelijks geopend.
Van maandag t/m zaterdag is het geopend van 10:00 uur tot 20:00 uur.
Op zondag van 10:00 uur tot 19:00 uur

Voor actuele informatie met betrekking tot winkels en openingstijden kun je altijd het beste even op de officiële website kijken van Les Quatre Temps. De samenstelling van de winkels die hier zitten kunnen namelijk nog wel eens veranderen.

Foto: Barco

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Adres
15, Tunnel de Nanterre-La Défense
92092 Paris La Défense

Les Quatre Temps is goed te bereiken met het openbaar vervoer in Parijs.
Met de metro: metrolijn 1. Uitstappen bij halte Grande Arche de La Défense
Met de bus: Buslijn 73, 141, 144, 159, 161, 174, 178, 258, 262, 272, 275, 278, 360 of 378. Uitstappen bij halte ‘La Grande Arche’.

Waar kun je nog meer leuk winkelen in Parijs?

Uiteraard vind je in Parijs nog heeeel veel meer gebieden om te winkelen. De beste winkelstraten van Parijs heb ik hier voor je op een rijtje gezet. Wat is jouw favoriete plek om te winkelen in Parijs? Let me know in de reacties ?