Healthy hotspot in Parijs: Le Klay Saint Sauveur

Le Klay Saint Sauveur is uitgegroeid tot een van de meest trendy sportclubs in Parijs. Maar naast het aanbieden van een sportclub biedt le Klay Saint Sauveur ook een zeer hip en healthy restaurant met een fantastisch interieur.

Het restaurant is in een tropische sfeer en Art Deco Miami manier bedacht door de architect duo Hugo Toto en Maxime Liautard. Het heeft een tropische binnenplaats met velvet banken en leuke tafeltjes. Naast het super mooie interieur is Le Klay Saint Sauveur zeker een bezoekje waard om het gezonde eten. Detox sapjes, super bowls, salades en ananas carpaccio zijn bijvoorbeeld op de menukaart te vinden . Ook hebben ze hier een paar veganistische gerechten en gerechten die glutenvrij zijn. Benieuwd naar wat Le Klay Saint Sauveur nog meer voor healthy foods te bieden heeft? Het menu vind je op hun website.

Met een interieur zoals ze hier hebben en het gezonde eten is een bezoekje aan dit restaurant is zeker wel Instagramfoto-waardig. Al met al is Le Klay Saint Sauveur dé healthy hotspot van Parijs en zeker een verborgen pareltje.

Le Klay Saint Sauveur