Secret de Paris

Het hotel Secret de Paris is een vier-sterrenhotel ligt in het 9e arrondissement op slechts vijf minuutjes lopen van de Moulin Rouge. Vanaf hier verken je dus de hele Montmartre en pak je bovendien gemakkelijk de metro naar andere delen van de stad.

Slapen met grote bezienswaardigheden

Ze hebben zes verschillende soorten kamers, elk gebaseerd op een grote bezienswaardigheid in Parijs. Dit zijn de Eiffeltoren, het Musée d’Orsay, de Opéra Garnier, Trocadéro, de Moulin Rouge en Atelier d’Artiste.

Onderstaande kamer is bijvoorbeeld ingericht met het Musée d’Orsay als inspiratiebron. Je slaapt met een indrukwekkende klok boven je bed. Bijna net zo indrukwekkend als het uurwerk in het Musée d’Orsay. De kamer heeft een fantastische tweepersoons bubbelbad en is van alle luxe voorzien.

En wat vind je van de Opéra Garnier kamer? 😍👇 Ik vind het heel gaaf hoe ze een ballet barre boven het bed hebben gehangen met daar aan twee gordijntjes en zelfs balletschoentjes.

Deze kamer heeft zelfs een uitgebreidere jacuzzi waar je lekker samen in kunt wegdromen. Iets wat je steeds vaker tegenkomt in hotelkamers is een open badkamer met veel glas. Het geeft een hele moderne uitstraling en veel ruimte, maar het is wel iets waar je mogelijk rekening mee wilt houden als je met een kennis/gewone vriend of familie op vakantie gaat.

Overnachting boeken

Ga je naar Parijs en zou je in het hotel Secret de Paris willen verblijven? Hier kun je beschikbare kamers bekijken:

Tickets Louvre