Résidence du Pré

Ben jij gek op de Montmartre? Dan is Hotel Résidence du Pré dé ideale verblijfplaats voor jou. Dit hotel bevindt zich namelijk op maar 1 kilometer van de Sacré-Coeur in de Montmartre😊Daarnaast ligt het op loopafstand van Gare du Nord. Dit is het treinstation waar de Thalys vanuit Nederland in Parijs aankomt.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

De inrichting van dit hotel is op het eerste gezicht een beetje oudbollig of gedateerd, maar daar moet je even doorheen kijken. De faciliteiten zijn namelijk goed, het is schoon en rustig. Je kunt het ook definiëren als charmant en typisch Parijs. Deze kamers geven je echt het gevoel dat je in Parijs bent en dat is ook wat waard. Dit hotel onderscheid zichzelf door de prijs/kwaliteit verhouding. En dat is precies wat je wilt als je een stedentripje boekt, toch? 🙂 De gemiddelde beoordeling voor het hotel op Booking.com ligt ook boven de 8! 👏

hotel_parijs_residence_du_pre_montmartre

Hotelkamer in Résidence du Pré ©Résidence du Pré

Tips

Tip 1: Voor €12 euro heb je een prima ontbijtje in het hotel, maar je kunt natuurlijk ook een leuk bakkertje in de Montmartre opzoeken.

Tip 2: Kom je eerder aan dan je kunt inchecken en ga je later weg dan je moet uitchecken? Je kunt je koffers bij het hotel achterlaten terwijl je de stad in gaat. Zij zorgen ervoor dat je koffer bewaakt wordt. Dat scheelt je een hoop zeulen 😄

Tip 3: Afhankelijk van wat je voorkeur heeft kun je bij het boeken van een kamer vragen naar een kamer aan de binnentuin (rustig, maar minder mooi uitzicht) of aan de kant van de straat (leuker uitzicht, iets minder rustig).

Beschikbare kamers en boeken

Benieuwd naar het aantal beschikbare kamers? Controleer hier de beschikbaarheid:

Controleer beschikbaarheid hotel in Parijs