Hotel George Sand

Hotel George Sand is een leuk boetiek hotelletje in het 9e arrondissement van Parijs. Het ligt súper centraal en vlakbij de prachtige Opéra Garnier én de grote warenhuizen Galeries Lafayette en Printemps  😏 Eigenlijk zijn alle top bezienswaardigheden vanuit dit hotel makkelijk bereikbaar. Je hebt bijna geen metro nodig. Het 9e arrondissement is sowieso een van de meest fijne arrondissementen om een hotel te boeken 🙂

Hotel George Sand Parijs

© Hotel George Sand

Dit hotel is wel een pareltje in Parijs 😍 Het heeft 3 sterren dus pas je verwachtingen daar op aan, maar vooral de fantastische service, super centrale locatie en comfortabele bedden zijn een groot pluspunt!!!
Als je je meldt bij de receptie heb je een grote kans dat Simon je ontvangt. Een leuke, spontane jongeman die erg servicegericht is 😄 De naam ‘George Sand’ is niet zomaar bedacht. Dit hotel is namelijk gevestigd in het originele huis van George Sand. Zij was een Franse schrijfster en feministe.

Hotel George Sand Parijs

© Hotel George Sand

Hotel George Sand heeft verschillende soorten kamers. Sommige kamers zijn vrij klein, maar andere kamers zijn weer best ruim. Zeker voor Parijse begrippen én voor de prijs die je voor een kamer betaalt. De badkamers zijn over het algemeen wel vrij klein, maarja daar spendeer je toch niet zoveel tijd 😋 De kamers zijn verder vrij luxe, goed onderhouden, schoon én voorzien van zowel een waterkoker en minibar/koelkast. Ideaal als je gewoon zelf een ontbijtje wilt regelen en bewaren in de minibar 👏🍎

Wat ook erg leuk is aan dit hotel zijn de authentieke elementen in de architectuur. Deze trap bijvoorbeeld! 😍 Heel mooi, maar misschien wél verstandig om de lift te pakken na een avondje borrelen 😜

Hotel George Sand Parijs

© Hotel George Sand

Tips

Tip 1: Dit hotel ligt vlakbij een metrostation. Aan de ene kant super handig omdat je makkelijk door Parijs kunt reizen. Aan de andere kan kan het wat herrie veroorzaken en soms wat trillingen 😅 Het is niet super storend, maar als je het vervelend vindt kun je om een kamer vragen op een hogere verdieping. Dan heb je er minder last van. Ik vind het zelf niet storend.

Tip 2: De halte van de Roissybus (dit is de directe bus naar de luchthaven Charles de Gaulle) ligt pal voor de ingang van dit hotel. Hoe ideaal is dat? Als je dus met het vliegtuig komt kun je ‘hup’ de bus in en uitstappen voor je hotel.

Tip 3: De WiFi in dit hotel is niet altijd heel stabiel en je moet om de zoveel minuten opnieuw inloggen. Kan wat onhandig zijn als je op zakentrip bent of gewoon graag veel gebruik maakt van WiFi.

Tip 4: In de directe omgeving van dit hotel zitten super veel leuke bistro’s en café’s 😊

Overnachting boeken

Denk je er over na om een overnachting boeken in Hotel George Sand? 😊 Controleer hier de beschikbare kamers op de datum van jouw tripje naar Parijs:

Controleer beschikbaarheid hotel in Parijs