Hotel Da Vinci en Spa

Het Hotel Da Vinci is een 4-sterrenhotel in de populaire wijk Saint German des Près: een toplocatie, midden in Parijs. Het ligt dicht bij topbezienswaardigheden als het Louvre, Musée d’Orsay, de tuinen van het Palais Royal en nog veel meer bezienswaardigheden. Te veel om op te noemen op zo’n centrale locatie in de stad 😊

Waanzinnige wellness ervaring

Ik werd meteen verliefd op dit hotel toen ik hun waanzinnige spa zag!! 😍 Ik kan het niet zo goed met woorden omschrijven, maar de foto hier beneden vertelt genoeg. De spa is privé te boeken. Erg romantisch dus als je samen met je vriend/vriendin/partner naar Parijs gaat 😊 Zeker een aanrader!

Originele kamers

Elke kamer in dit hotel is weer anders dan de andere kamers. Elk hebben ze een unieke stijl, een unieke inrichting en een uniek thema. De kamer hier onder bijvoorbeeld is toegewijd aan Leonardo da Vinci en de familie van Medici. Aan de muur hangt een imitatie van een van zijn meest bekende werken: Madonna met de anjer. De hele kamer is voorderest ingericht volgens het kleurenpatroon van dit schilderij. Vandaar de blauwe tint.

Niet zo gek op de kleur blauw? Geen probleem. Zoals ik al zei heeft elke kamer een unieke stijl en inrichting. Zo is er voor ieder wat wils. Deze super mooie ‘Monna Lisa’ kamer bijvoorbeeld. Alle kamers zijn bovendien voorzien van airco. Wel zo lekker als je in de zomer naar Parijs gaat.

Hotel in Parijs Hotel Da Vinci en Spa

© Hotel Da Vinci & Spa

Bij binnenkomst word je op gepaste manier welkom geheten met een heerlijk wijntje en bijbehorende hapjes. Dat is toch genieten!! ❤❤

Hotel Da Vinci Hotels in Parijs

© Hotel Da Vinci & Spa

Uitgebreid ontbijt

Elke ochtend wordt er een heerlijk ontbijtje geserveerd met verse producten. Je kunt er voor kiezen om te ontbijten in de idyllische ontbijtruimte of gebruik te maken van de ontbijt room-service waarbij het ontbijtje op je kamer geserveerd wordt.

Overnachting boeken

Ga je naar Parijs en ben je op zoek naar een fantastisch hotel op een toplocatie in de stad? Hotel Da Vinci is zeker een goede optie. Hier kun je beschikbare kamers bekijken.

Tickets Louvre