Ontdek het nachtleven van Parijs

Wil jij het nachtleven van Parijs ontdekken? Maar weet je niet zo goed waar je precies naartoe moet? Met een kroegentocht georganiseerd door ‘Paris Bar Crawl‘, word je meegenomen naar 4 bars/clubs in Parijs en beleef je een onvergetelijke nacht.

Je kunt meedoen op donderdag, vrijdag en zaterdag. De avond begint om 20:30 uur bij het metrostation Avers. Hier word je opgepikt en dan gaat je kroegentocht avond van start! 🤩

Jullie bezoeken in totaal 4 bars en/of clubs. Je betaalt geen extra geld voor toegang (terwijl je dat normaal soms wel betaalt) en je krijgt 4 gratis shotjes. Ideaal, want drankjes zijn in Parijs echt heel duur. Natuurlijk is er daarbij altijd ruimte om er zelf op uit te gaan en zelf extra drankjes te bestellen.

Het nachtleven van Parijs

Het nachtleven van Parijs

Het voordeel is dat je op deze manier het echte nachtleven van Parijs kunt ontdekken. Je komt langs de meest populaire bars en clubs en de ‘gidsen’ kunnen jou nog veel meer gave plekjes vertellen. Ook zullen deze gidsen er voor zorgen dat je ongetwijfeld een geweldige avond hebt.  Benieuwd wat ze voor je in petto hebben?

Het nachtleven van Parijs

Het nachtleven van Parijs

Impressie

Wat zijn de kosten van een kroegentocht in Parijs?

Als je besluit om een kroegentocht te reserveren bij Paris Bar Crawl betaal je 15 euro per persoon. Dit is dus inclusief toegang tot de bars en clubs en inclusief 4 shotjes.

Bestel hier alvast je tickets

Bestel hier alvast je tickets voor deze kroegentocht. Ontmoet nieuwe mensen, ontdek Parijs zoals je het nog nooit gezien hebt en geniet van een onvergetelijke nacht.