Wegwijs naar Parijs heeft een nieuw webdesign!!! TROTS

Partytime! Want Wegwijs naar Parijs heeft een nieuw webdesign! Yes! Zoals de titel al beschrijft: ik ben echt zo onwijs TROTS op het nieuwe webdesign van Wegwijs naar Parijs. Trots op de uitstraling, trots op de progressie die is gemaakt en trots dat mijn blog elke dag weer door honderden mensen wordt gelezen.

22 januari 2014 is de dag dat de website werd gelanceerd. Geen ervaring met bloggen en het schrijven van artikelen, geen ervaring met website programmering en design, geen ervaring met SEO en het idee dat nooit iemand de berichtjes zou lezen die ik zou schrijven.
Maar nu, anno 2017, wordt Wegwijs naar Parijs tussen de 8- en 13 duizend keer per maand bezocht (afhankelijk van het seizoen). Echt bizar! Ik ben dan ook heel dankbaar voor het feit dat dit kan en dankbaar voor de waardering die ik krijg van bezoekers.
Veel credits ook naar mijn vriend, die Wegwijs naar Parijs in 2014 voor mij heeft opgezet en alle programmering vanaf toen tot aan het nieuwe design nu heeft gedaan. Je moet niet onderschatten hoeveel tijd er gaat zitten in het programmeren van een nieuw webdesign. Daarom, heel dankbaar! (Thankyou lieverd).

Een nieuw E-book over Parijs
Bij een nieuw webdesign hoort ook een wat meer professioneel E-book. Daar ben ik nu dan ook hard mee aan de slag gegaan. Zijn er dingen met betrekking tot Parijs of met betrekking tot reizen die je graag zou willen lezen in een E-book? Dit is je kans om je stem te laten horen, want hij is nog in progress. 🙂
Zodra het nieuwe E-book gelanceerd wordt zal dit natuurlijk op de Facebook page van Wegwijs naar Parijs aangekondigd worden en misschien komt daar wel een leuke actie bij kijken. Hou het in de gaten dus.

Ik hoor graag jouw feedback! 🙂
Het webdesign is nog niet helemaal af. Kleine dingen worden nog afgewerkt en bepaalde functies worden nog toegevoegd. Zie je ergens een foutje of zijn er dingen die je mist? Please let me know! 🙂 Het is heel waardevol om feedback te krijgen van bezoekers, want jij bent uiteindelijk de eindgebruiker van mijn website en jij bent degene die ik probeer te voorzien van informatie. Dus dan gaan we er natuurlijk meteen achteraan om iets te doen met jouw feedback.

Ik hoop dat je het net zo mooi vindt als ik en dat je met veel plezier de geschreven artikelen leest.
Dat ik toen ik begon nog niet zo veel ervaring had met bloggen is wel goed terug te zien haha. Ik kom nu soms artikelen tegen dat ik denk: ‘heb ik dit ÉCHT gepost????’ Ja, dat heb ik dan echt gepost. Ik ga daarom nog hard aan de slag om wat artikelen te verbeteren en ga ik natuurlijk nog heeeel veel nieuwe artikelen schrijven om jou te voorzien van de leukste hotspots in Parijs! 

Tenslotte, ook jij als lezer en bezoeker: bedankt!!!
En ik hoor heel graag je mening.

Liefs,

Eline