Star Wars in Galeries Lafayette 2015/2016

Dit jaar viert Galeries Lafayette Kerst vanaf een andere planeet met Star Wars! ‘le Noël d’une autre planète avec Star Wars’
Op 2450 lichtjaar afstand vanaf de Aarde bevindt zich de planeet Scopi. Hier woont de kleine nieuwsgierige robot genaamd Léon.
Samen met zijn beste vriend Lumi houdt hij er van om met zijn telescoop naar de hemel te kijken. Dan ontdekt hij een mooi licht, wat een kerstbal blijkt te zijn op een andere planeet.
Samen met zijn vader Truc, moeder Sticky en kleine zusje Eliote gaat hij aan boord van hun ruimteschip. Ze reizen richting dit interessante licht en reizen ze dwars door de Melkweg heen. Tijdens de reis ontdekken ze allemaal interessante dingen. Zo ontdekken ze allerlei onbekende insecten.
Ze hebben het erg naar hun zin tijdens deze reis. Ze dansen met elkaar en maken een tussenstop op de planeet Mars. Uiteindelijk reizen ze verder en komen ze aan op plaats van bestemming waar lichtgevende kerstballen zijn en waar ze een onvergetelijke kerst beleven.

Kerst vanaf een andere planeet met Star Wars in Galeries Lafayette!
Star Wars in Galeries Lafayette
Kerst in Parijs

Kerst vanaf een andere planeet met Star Wars in Galeries Lafayette!

 

Ook kun je de kleine robot Léon zelf ontmoeten in het warenhuis!
Zondag 20 december van 13 tot 19 uur zal Léon te vinden zijn op de 6e etage van Galeries Lafayette en kun je met hem op de foto.

Star Wars in Galeries Lafayette

Ook reden genoeg voor echte star wars fans om dit jaar Galeries Lafayette met Kerst te bezoeken.
Het warenhuis staat namelijk in het teken van de nieuw Star Wars film die uitkomt op 18 december 2015 – Star Wars: The Force Awakens.
Er zal een flinke Star Wars collectie te vinden zijn op de speelgoedafdeling van Galeries Lafayette en je kunt een echte stormtrooper expositie bekijken. Deze expositie zal te bezoeken zijn van 4 november 2015 tot 4 januari 2016 van 09:30 uur tot 20:00 uur.
Hier kun je wat afbeeldingen zien en kun je terecht voor meer informatie.

Ook organiseerde het Galeries Lafayette een heel gaaf Star Wars spektakel op Boulevard Hausmann.
Hier onder kun je een filmpje zien hoe het was:

Kerst in Parijs

Wil je weten wat je nog meer allemaal kunt doen met Kerst in Parijs?
Hier vind je nog veel meer ideeën.